Welkom

Burgemeester Lippens

Op zondag 11 januari kunnen inwoners, tweedeverblijvers en bezoekers uitbundig met elkaar toosten op het nieuwe jaar tijdens de gezelligste nieuwjaarsreceptie van het land, Klink & Drink. Rob De Nijs, een van de allergrootste zangers van de lage landen, zal er op het Alfred Verweeplein vanaf 11 uur zorgen voor de muzikale ambiance. De 6- persoonsband You and Me is een van de beste covergroepen van Nederland en met hun vocale en instrumentale kwaliteiten, krijgen ze ongetwijfeld iedereen aan het dansen tijdens de 3de editie van de gemeentelijke nieuwjaarshappening.

Ook in Knokke-Heist drinken we op zondag 11 januari gezellig samen een drankje op de jaarlijkse kerstboomverbranding, een initiatief van de Jeugdraad in samenwerking met het gemeentebestuur en de brandweer Knokke-Heist. De ingezamelde bomen worden samen op 1 brandstapel ter hoogte van het Rubensplein bijeenverzameld. Heb jij ook een “naakte” kerstboom die je kwijt wil na de feestdagen? Breng hem dan zeker mee en je krijgt er een gratis drankje voor in de plaats.

Naast het ritueel verbranden van de bomen is de kerstboomverbranding ook bekend om het groot assortiment jenevers en andere heerlijke dranken. Om de koude winterzondag door te komen, zijn er ook pannenkoeken, warme tomatensoep en hotdogs. De Jeugdraad verwacht jou alvast in de tent op het strand vanaf 14 uur om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten!


Afdrukken