Welkom

avmpkkn00180


Door het grote succes van de filmvoorstellingen 'de dag van toen, mensen uit Knokke-Heist vertellen' zal op woensdag 7 februari 2018 twee extra vertoningen georganiseerd worden in de schouwburg van Cultuurcentrum Scharpoord.

De voorstellingen zijn opnieuw gratis en reservatie is verplicht. Tijdens de filmvoorstelling van één uur maken we kennis met 10 bekende en minder bekende personen uit Knokke, Heist, Westkapelle en Ramskapelle. Allemaal hebben ze één iets gemeen: ze zijn verliefd op onze prachtige badplaats en wonen hier al lang. Aan de hand van leuke anekdotes keren we terug naar hun kindertijd, beroepsloopbaan en uiteraard de dingen des levens... Een pastoor, een visverkoopster, een afdelingschef, een houtbewerker, een landbouwer, onze burgemeester Graaf Leopold Lippens, een lichttechnieker in het Casino, een schoenenverkoper, een caféuitbaatster en een vislosser.

Hun unieke getuigenissen geven een levendig beeld van Knokke-Heist en z'n evolutie. Ideaal om onze badstad op een andere manier te leren kennen. Nadien is er ook de mogelijkheid om de film aan te kopen voor 15 euro.

Inschrijven kan via het onthaal van het Cultuurcentrum Scharpoord op het nummer 050 630 430 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Afdrukken