headerbg bl
HomeActiviteitenActiviteiten 2012Vierde kustforum - 29 februari 2012

Vierde kustforum - 29 februari 2012

Hoe zal u zich de kust in 2011 herinneren? Levende garnalen op uw bord, de terugkeer van nostalgische verrekijkers of het startschot voor de werken om onze kust veiliger te maken? Het Coördinatiepunt Duurzaam Kustbeheer stelt u de belangrijkste nieuwsfeiten graag voor in het jaarboek ‘De Kust 2011’ op het vierde Kustforum 2012 dat plaatsvindt op 29 februari in het CC Scharpoord te Knokke-Heist.

Maar dat niet alleen. Samen met diverse betrokkenen denken we op het Kustforum ook toekomstgericht na over volgende thema’s: het strand van de toekomst, en hoe het broze evenwicht tussen natuur en recreatie te vinden. Verder stellen we ook graag de kustinitiatieven aan u voor, die dit jaar een award ‘Duurzaam Kustproject’ verdienen.

Met het Kustforum wil het Coördinatiepunt Duurzaam Kustbeheer het woord geven aan u, betrokkene aan de Kust, die vaak samen met verschillende overheden en belangenorganisaties de contouren voor 2011 heeft bepaald.

Bent u bekommerd om de Kust en wilt u bepaalde thema’s of problemen aankaarten? Laat op dit forum uw stem horen en geef zo mee vorm aan het kustbeleid. Afsluiten doen we met een kustreceptie. U krijgt er volop de gelegenheid om bij te praten, te netwerken.

Het programma (pdf) – Antwoordkaart (pdf)
Meer informatie: www.kustbeheer.be
Of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bron: VLIZ

Afdrukken E-mailadres

HoofdpuntenInterresante rubriekenZoekenAndere informatie
Startpagina
Activiteiten
Nieuws
Gastheerschap
Musea in de Zwinregio
Kustmusea
Geschiedenis
Reecz
Publicaties heemkunde
Tijdslijn
Bibliotheek
Europese projecten
Raakvlak
Contact
Copyright © 2020  - Zwinstreek.eu - Alle rechten voorbehouden.