Knokke-Heist natuurlijk - Kris Struyf

 

drieteenstrandlopers-bij-waterlijn

Knokke-Heist natuurlijk is een prachtig natuurboek voor het hele gezin. Rijk gestoffeerd met foto’s en illustraties biedt een fraai overzicht van alle mogelijke planten en dieren in de zee, op het strand en op het land.

Kris Struyf, conservator van het Provinciaal Natuurcentrum Zwin, verwerkte zorgvuldig de boeiende informatie die een enthousiast team van specialisten en natuurliefhebbers bijeengebracht. De vele wetenswaardigheden, de fraaie kleurenfoto’s van natuurfotograaf Misjel Decleer en de sfeervolle detailtekeningen van Marijke Meersman getuigen van de grote liefde voor de kust. Een passie die de makers van deze tekst en illustraties delen met de meeuw…

In overleg met uitgever en makers is beslist het boek ook via internet toegankelijk te maken. Gelieve rekening te houden dat voor het gebruik van tekst, foto's en illustraties de rechten voorbehouden blijven aan uitgever en de auteurs. Het boek Knokke-Heist natuurlijk (ISBN: 90 448 0287 9) is nog te koop bij de dienst Toerisme van Knokke-Heist. Kostprijs: 5,00 euro.

 

[Doorgaan: De Kust - Inleiding]

Afdrukken