headerbg bl
HomeNieuwsNieuws 2009Kerstvoordracht Museum Het Bolwerk

Kerstvoordracht Museum Het Bolwerk

museum-bolwerk_kerstvoordracht_2009Museum Het Bolwerk in IJzendijke (Nederland) organiseert op vrijdagavond 18 december 2009. zowel om 19.30 uur als om 21.00 uur een kerstvoordracht. Bert en Ria van Gelder lezen dan ' Sterre-zingen op Kerstavond ', een voordracht losjes gebaseerd op het toneelstuk uit 1925 ' En waar de ster bleef stille staan ' van Felix Timmermans en Eduard Veterman.

De voordracht wordt op dezeflde avond twee keer gehouden. Tussen de twee voordrachten in en na afloop biedt het Bestuur van het museum de aanwezigen iets te drinken aan, om met elkaar te proosten op de feestdagen en het nieuwe jaar. Toegang is gratis.

Museum Het Bolwerk van de Staats-Spaanse Linies,
Markt 28 - NL-4515 BB IJzendijke.

Het museum is jaarlijks geopend van 1 april tot 1 november van dinsdag tot en met zondag van 13 tot 17 uur. Van 1 november tot 1 april is het museum normaliter gesloten. Gedurende deze periode is bezoek op afspraak mogelijk. Voor het maken van een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel: 00 31-117301506.

Afdrukken E-mailadres

HoofdpuntenInterresante rubriekenZoekenAndere informatie
Startpagina
Activiteiten
Nieuws
Gastheerschap
Musea in de Zwinregio
Kustmusea
Geschiedenis
Reecz
Publicaties heemkunde
Tijdslijn
Bibliotheek
Europese projecten
Raakvlak
Contact
Copyright © 2020  - Zwinstreek.eu - Alle rechten voorbehouden.