headerbg bl
HomeOntdekkenGastheerschapLandseinde in Sint- Margriete

Landseinde in Sint- Margriete

Gastvrouw: Marleen van Wijk

Marleen van Wijk
Marleen van Wijk heeft een B&B in een oude verbouwde schuur in de polder op de grens. Is bezig met het inrichten van een bezoekerstuin.
Denkt in de Zwinstreek aan "Rust" en koos als streekproduct: "Appelaere en Perelaere"
Marleen heeft iets met 'Grenspalen' en werkte een fietsarrangement uit samen met Ank Bijl.
Speciaal plekje: Grenspalen
Arrangement: Tuinen en brocante

Meer over: Landseinde in Sint- Margriete

Categorie: B&B

landseinde-sint-margriete.jpg

Idyllisch en charmant

LandsEinde, ofwel einde van het land. Onze naam is niet toevallig gekozen. Letterlijk liggen we in een soort vergeten stukje niemandsland, midden in het grotendeels nog ongerepte krekengebied van het Meetjesland, pal op de grens van Vlaanderen met Zeeland.

Op een plekje waar Vlaanderen als een soort vinger in Zeeuws-Vlaanderen priemt. De grens wordt grotendeels gemarkeerd door populieren. We liggen in een zogenaamd vogelrichtlijngebied vanwege zijn rijke flora en fauna. Links, rechts en voor ons ligt Nederland.

Enkele kilometers tussen de velden verscholen ligt het kerkje van Sint-Margriete, een deelgemeente van Sint-Laureins. De grens van Zeeuws-Vlaanderen loopt hier over in een natuurgebied dat deel uitmaakt van de Noordzeekustgemeente Sluis. Dit gebied maakt deel uit van de Zwinregio, een van de meest unieke vogelreservaten van Europa.
Als u op zoek bent naar de ultieme rust, in combinatie met luxe en comfort, dan vindt u hier ongetwijfeld het plekje van uw dromen.

Waar rust nog rust is

LandsEinde is niet alleen het stilste, maar 's nachts ook het donkerste plekje van (Zeeuws)-Vlaanderen. Onze dichtstbijzijnde buren wonen meer dan een kilometer van ons vandaan. Op het landweggetje voor onze deur komen gemiddeld nog geen 3 auto's per uur langs. Toch zit u vanaf hier in ca. 20 autominuten in steden als Brugge en Gent. Met de fiets bent u binnen ca. een half uur aan het strand bij Cadzand.

Plaatsjes als Aardenburg, Sluis en het visserplaatsje Breskens zijn gezellig om te bezoeken. Ook de Belgische kust met de mondaine badplaats Knokke is vlakbij.

Wilt u eens lekker onthaasten, fietsen, wandelen en genieten van de rust in deze unieke landelijke omgeving dan is LandsEinde voor u ‘the place to be’!

Kruispolderstraat 9 , Sint-Laureins , België
+31 (0)643 982 101
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
B&B

Afdrukken E-mailadres

HoofdpuntenInterresante rubriekenZoekenAndere informatie
Startpagina
Activiteiten
Nieuws
Gastheerschap
Musea in de Zwinregio
Kustmusea
Geschiedenis
Reecz
Publicaties heemkunde
Tijdslijn
Bibliotheek
Europese projecten
Raakvlak
Contact
Copyright © 2020  - Zwinstreek.eu - Alle rechten voorbehouden.