headerbg bl
HomeOntdekkenGastheerschapCamping Zonneweelde

Camping Zonneweelde

Gastvrouw: Jeannot Lohman

Jeannot Lohman
De Zwinstreek biedt alles wat er al gezegd is. Vanuit Camping Zonneweelde probeert Jeannot haar streek zo te promoten dat de gasten 2 weken i.p.v. een paar dagen blijven. Merkt dat vooral de derde generatie interesse hebben om de streek te verkennen
Denkt in de Zwinstreek aan "Alles" en koos als streekproduct: "Zeeuwse Bolussen"
Jeannot Lohman heeft ons de molen van Luteyn in Nieuwvliet leren kennen. Als tweede opdracht maakte ze een arrangement voor een midweek op de camping.
Speciaal plekje: De molen van Luteyn

Meer over: Camping Zonneweelde

Categorie: Camping, Vakantiewoning

Camping Zonneweelde

Op onze kindercamping is er voor alle leeftijden wat te doen. Voor de kleinste van 2 tot 8 jaar is er het Aartje Twinkel Team. Voor de grotere kids hebben we tijdens het hoogseizoen en in de meivakantie een speciale tienerentertainer. De tieners hebben een eigen tienerhonk waar ze onder begeleiding van de entertainer lekker kunnen chillen. Maar pokeren, minute to win it of een avondje lasergamen zijn ook altijd favoriet!

In het voor en naseizoen kunt u heerlijk genieten van de vele fietsknooppunten routes, wandelroutes en de rust en ruimte die Zeeuws Vlaanderen u te bieden heeft. Het Belgische achterland, Knokke, Damme en Brugge bieden vele culturele en Bourgondische uitstapjes. Maar vergeet ons prachtige Zeeuwse Landschap niet; de Staats Spaanse linies, natuurgebied ’t Zwin, verdronken Zwarte polder direct aan de camping of beleeft een boottocht naar de Hooge platen waar de zeehondjes heerlijk liggen te zonnen.

U kunt bij ons terecht voor het huren van luxe chalets, trekkershutten en ruime kampeerplaatsen tot ruim 130². Op de camping treft u 2 luxe toiletgebouwen aan met beide een uitgebreide kinderafdeling.

We zijn hier aan de kust de enige camping met een buiten zwembad. Ideaal voor de kinderen die hier heerlijk kunnen spetteren in de grandioze waterspeeltuin. Ook is er een zwembad van 1.40m diep.

Kortom op onze familie camping hoeft u zich geen moment te vervelen.

Het genieten kan beginnen...

Baanstpoldersedijk 1 , Nieuwvliet , Nederland
+31 (0)117 371 910
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Camping, Vakantiewoning

Afdrukken E-mailadres

HoofdpuntenInterresante rubriekenZoekenAndere informatie
Startpagina
Activiteiten
Nieuws
Gastheerschap
Musea in de Zwinregio
Kustmusea
Geschiedenis
Reecz
Publicaties heemkunde
Tijdslijn
Bibliotheek
Europese projecten
Raakvlak
Contact
Copyright © 2020  - Zwinstreek.eu - Alle rechten voorbehouden.