headerbg bl

RicheTerre

Gastvrouw: Delphine Christiaens

Delphine Christiaens
Delphine Christiaens heeft samen met haar ouders een B&B (RicheTerre) in Damme/Sijsele en een Restaurant in Brugge 'Le Manoir Quatre Saisons'
Denkt in de Zwinstreek aan "Genieten" en koos als streekproduct: "Maerlandt Tripel"
Delphine koos voor de Heemtuin in Ryckevelde als speciaal plekje. Werkte samen met Delphine en Vera aan de Damse ont "moet"ing.
Speciaal plekje: De Heemtuin in Ryckevelde
Arrangement: Arrangement Damme

Meer over: RicheTerre

Categorie: B&B

B&B RicheTerre

Riche Terre biedt luxueuze en sfeervolle gastenkamers aan. Uniek daarbij is het ruime luxe appartement met zonneterras en een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving.

De ligging is enorm centraal, aan de rand van het Domein ’Ryckevelde’ en op een boogscheut van de historische stad Brugge. Voor fiets- of wandeltochten is het de locatie bij uitstek. Diverse uitgestippelde routes zijn beschikbaar.

’s Avonds kunt u genieten van de streekgastronomie. Er is een ruim aanbod van uitstekende restaurants vlakbij en in de pittoreske stad Damme. En voor wie van winkelen houdt is het mondaine Knokke in de directe omgeving waar men kan ’Funshoppen’; niet omdat je moet, maar omdat je zin hebt.

De Familie Christiaens staat garant voor een deugddoend en romantisch verblijf waarbij de familiale gastvrijheid van groot belang is. Tot de mogelijkheden zullen behoren wandelen, fietsen, paardrijden en golfen.
Daarbij komt nog dat de gastronomische arrangementen in samenwerking met Restaurant ’Le Manoir Quatre Saisons’ zorgen voor een culinaire ontdekking.

Wij heten u van harte welkom! Tot binnenkort.

Brugsesteenweg 38 , Oostkerke , België
+32 (0)
+32 (0)499 706 961
www.richeterre.be
B&B

Afdrukken E-mailadres

HoofdpuntenInterresante rubriekenZoekenAndere informatie
Startpagina
Activiteiten
Nieuws
Gastheerschap
Musea in de Zwinregio
Kustmusea
Geschiedenis
Reecz
Publicaties heemkunde
Tijdslijn
Bibliotheek
Europese projecten
Raakvlak
Contact
Copyright © 2020  - Zwinstreek.eu - Alle rechten voorbehouden.